NCC ja Icecapital sopivat 167 asunnon rakentamisesta Espooseen

NCC ja Icecapital Housing Fund III Ky ovat allekirjoittaneet sopimuksen 77 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Espoon Saunalahteen sekä aiesopimuksen 90 asunnon rakentamisesta Espoon Matinkylään.

NCC ja Icecapital Housing Fund III Ky ovat allekirjoittaneet sopimuksen 77 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Espoon Saunalahteen sekä aiesopimuksen 90 asunnon rakentamisesta Espoon Matinkylään.

Saunalahdessa rakentaminen alkaa välittömästi ja Matinkylässä syksyn 2015 aikana. Molemmat kohteet valmistuvat vuoden 2016 aikana.

Icecapital perusti Housing Fund III Ky -rahaston kesällä 2012, ja sen sijoituskapasiteetti on noin 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa vapaarahoitteisiin asuntoihin, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla tai muissa kasvukeskuksissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC ja Icecapital sopivat 167 asunnon rakentamisesta Espooseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat