Kokeile kuukausi maksutta

NCC rakentaa Kevalle yli sata vuokra-asuntoa Vantaalle

Julkisen sektorin eläkelaitos Keva ja NCC Rakennus Oy ovat allekirjoittaneet tiistaina 30. kesäkuuta urakkasopimuksen 108 vuokra-asunnon rakentamisesta Vantaan Viertolaan osoitteeseen Osmankäämintie 5.

Viertolaan valmistuu kolme rakennusta, joihin tulee vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Huoneistojakauma ulottuu yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Kohteeseen tulee yhteensä 61 autopaikkaa, joista hieman yli puolet autohalliin ja loput piha-alueelle.

Tontilla tällä hetkellä sijaitseva hallirakennus puretaan tämän kesän kuluessa, ja uudisrakentaminen käynnistyy syyskuun 2015 alussa. Asunnot valmistuvat vaiheittain helmikuun 2017 loppuun mennessä.

”Kevan tavoitteena on lisätä pääkaupunkiseudulla omistukseensa laadukkaita vuokra-asuntoja, jotka ovat hyvien palveluiden ja joukkoliikenneyhteyksien lähettyvillä. Viertolan asuntohanke sopii hyvin tähän tavoitteeseen”, Kevan rakennuttajapäällikkö Jari Toikka sanoo.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “NCC rakentaa Kevalle yli sata vuokra-asuntoa Vantaalle”

  1. Oliko Kevan tontti ja oikea urakkakilpailu vai NCC:n kehittämä kohde.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat