Kokeile kuukausi maksutta

Timo Kohtamäki osakkaaksi uuteen Softroi-yhtiöön

FastROI perustaa Softroi-yhtiön rakennusalan tuottavuutta parantamaan. Uuden yhtiön hallituksessa ja osakkaana toimii kokenut rakennusalan ammattilainen Timo Kohtamäki.

Timo Kohtamäki

”Rakennustyömailla jopa puolet työajasta kuluu odotteluun ja muuhun työhön, josta asiakas ei saa lisäarvoa. Alan tuottavuuskehitys on ollut hidasta ja digitalisaation mahdollisuuksia ei juurikaan hyödynnetä. Haluamme parantaa tilannetta. Tulemme tarjoamaan uudentyyppisiä suunnittelu- ja ohjaustyökaluja rakennustyön toteutusvaiheeseen sekä huoltoon ja ylläpitoon”, uuden Softroi-yhtiön hallituksen jäsen Timo Kohtamäki sanoo.

Infran ja kiinteistöjen rakentamista sekä kunnossapitoa palveleva Softroi Oy syntyy, kun järjestelmätoimittaja FastROI Oy jakautuu kahdeksi yhtiöksi. Softroi aloittaa toimintansa heinäkuussa 2015. FastROIn infrapalvelujen liiketoiminta siirtyy kokonaisuudessaan Softroille. Uusi yhtiö tulee siten olemaan Suomen suurin tiekunnossapidon järjestelmätoimittaja jo aloittaessaan toimintansa.

”Softroi lähtee voimakkaasti kehittämään uusia tuotteita, jotka perustuvat liikkuvan työn toiminnanohjausjärjestelmäämme”, FastROIn toimitusjohtaja Risto Jalovaara sanoo.

Timo Kohtamäki tuo hallituksen jäsenenä ja osakkaana Softroin käyttöön 25 vuoden kokemuksensa rakennustoimialasta. Kohtamäki on aiemmin työskennellyt muun muassa Lemminkäisen toimitusjohtajana.

FastROI jatkaa toimintaansa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimialalla. Yhtiö on hoiva-alan toiminnanohjausjärjestelmien markkinajohtaja Suomessa. Risto Jalovaara jatkaa FastROIn toimitusjohtajana. Jalovaara toimii toistaiseksi myös Softroin toimitusjohtajana.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Timo Kohtamäki osakkaaksi uuteen Softroi-yhtiöön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat