Kokeile kuukausi maksutta

VVO osti kiinteistön Helsingin Hakaniemestä

VVO Kodit Oy on ostanut Suomen Sosialidemokraattiselta Puolueelta kiinteistön Helsingin Hakaniemestä. Kiinteistön hankintahinta oli yhteensä noin 7,4 miljoonaa euroa. SDP myi kohteen tarjouskilpailulla.

VVO Kodit Oy on ostanut Suomen Sosialidemokraattiselta Puolueelta kiinteistön Helsingin Hakaniemestä. Kiinteistön hankintahinta oli yhteensä noin 7,4 miljoonaa euroa. SDP myi kohteen tarjouskilpailulla.

Osoitteesta Saariniemenkatu 6 sijaitsevassa kiinteistössä on 24 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa, jotka ovat keskipinta-alaltaan 48 neliötä, sekä noin 1 200 neliötä liike- ja toimistotilaa.

Rakennus on valmistunut vuonna 1979. VVO-konserni toteuttaa kohteessa täydellisen peruskorjauksen, jonka yhteydessä suurin osa liike- ja toimistotiloista muutetaan Lumo-vuokra-asunnoiksi.

”Loistavalla paikalla erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä sijaitseva kohde täydentää erittäin hyvin vuokra-asuntotarjontaamme Helsingin kantakaupungissa. Saneeraamme kohteen korkeatasoisiksi Lumo-vuokra-asunnoiksi. Etsimme jatkuvasti vastaavanlaisia kiinteistökehityskohteita, joissa esimerkiksi liike- ja toimistotiloja on mahdollista muuttaa asunnoiksi”, VVO-konsernin investointijohtaja Mikko Suominen toteaa.

Kohteen hankinta on osa yhtiön kasvustrategian toteuttamista. VVO:n tavoitteena on vuosittain aloittaa vähintään 1 000 uuden asunnon rakentaminen sekä kasvattaa asuntomäärää myös vanhan asuntokannan hankintojen avulla.

VVO-konsernin asuntoinvestoinnit olivat vuonna 2014 yhteensä yli 200 miljoonaa euroa, josta vanhan asuntokannan hankintojen osuus oli yli 30 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “VVO osti kiinteistön Helsingin Hakaniemestä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat