Kokeile kuukausi maksutta

Mauri Sahi nimitettiin johtajaksi Senaattiin

Senaatti-kiinteistöjen kiinteistökehitys ja -myynti -toimialan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty diplomi-insinööri Mauri Sahi (synt. 1973).

Mauri Sahi

Sahilla on monipuolinen ja laaja kokemus sekä kiinteistökehittämisestä että kiinteistöjen myynneistä. Hän on työskennellyt useissa alan yrityksissä, ja Senaatti-kiinteistöille Sahi siirtyi NCC:n palveluksesta.

”Pääomamarkkinoilla kiinteistösijoituskysyntä on tällä hetkellä kovaa. Valtion myytävien kiinteistöjen tarjonta on monipuolista ja tarjoaa erityyppisille ostajille sijoitusmahdollisuuksia. Senaatti-kiinteistöt tutkii aktiivisesti uusien kiinteistösijoitustuotteiden tuomista markkinoille ja panostaa vahvasti asiakas- ja sidosryhmiensä kanssa keskusteluun ja yhteistyöhön. Näistä lähtökohdista ja jo aloitetuilla toimenpiteillä on hyvä lähteä vastaamaan tuleviin valtion kiinteistöomaisuuden myyntitavoitteisiin”, Sahi sanoo.

Senaatin kiinteistöjen myynti on ollut vahvaa alkuvuonna ja ylittää selvästi vuoden 2014 myyntitason. Yhtiö arvioi todennäköisesti ylittävänsä vuodelle 2015 asetetun 100 miljoonan euron myyntitavoitteen.

Senaatti-kiinteistöt on vahvistanut markkinointi-, kiinteistökehitys- ja myyntitoimintansa resursointia määrätietoisesti vastaamaan asetettuja ja tulevia myyntitavoitteita.

Senaatti on valtion työympäristö- ja toimitila-asiantuntija, joka vastaa keskitetysti myös valtion kiinteistöomaisuuden myynneistä. Valtio luopuu kiinteistöstrategiansa mukaisesti kiinteistökannasta, jolla ei ole enää valtion käyttöä. Myyntiä lisää muun muassa valtionhallinnossa tapahtuvat muutokset ja siirtyminen uudenlaisiin työympäristöihin, joiden ansiosta toimitilojen tarve vähenee.

Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

4 vastausta artikkeliin “Mauri Sahi nimitettiin johtajaksi Senaattiin”

  1. Oliko julkisessa haussa vai valittiinko kaveri

  2. Senaattiin valitaan ainoastaan kavereita ja L&T:ltä potkut saaneita

  3. Eikös valtion monopoleja pitänyt paremminkin purkaa kuin vahvistaa? Tarvitaan yksityisten toimijoita ja mahdollisuutta kilpailuttaa niiden kesken, jotta veronmaksajien kokonaisetu täyttyisi.

  4. Kyse on valtion omaisuudesta, minkä myyntiin tulisi valjastaa hyvät kiinteistövälittäjät. Valtion omat kyvyt ja resurssit ovat kovin rajalliset.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat