Asuntosalkku Suomi osti 700 vuokra-asuntoa

Asuntosijoitusyhtiö Asuntosalkku Suomi Oy osti torstaina 30. syyskuuta 700 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa toimikautensa päättävältä asuntorahasto Quorum Asuntoturva II Ky:ltä. Asunnot sijaitsevat kasvukeskuksissa ja painottuvat pääkaupunkiseudulle.

Asuntosijoitusyhtiö Asuntosalkku Suomi Oy osti torstaina 30. syyskuuta 700 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa toimikautensa päättävältä asuntorahasto Quorum Asuntoturva II Ky:ltä. Asunnot sijaitsevat kasvukeskuksissa ja painottuvat pääkaupunkiseudulle.

”Tammikuussa aloitimme toimintamme ostamalla 500 asuntoa. Tämän kaupan myötä asuntomäärämme kohosi 1 200 asuntoon”, Asuntosalkku Suomen toimitusjohtaja Jaakko Sinnemaa kertoo.

Quorum Asuntoturva II Ky perustettiin vuonna 2008.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asuntosalkku Suomi osti 700 vuokra-asuntoa”

Vastaa