Kokeile kuukausi maksutta

Avara ja Ovenia 10 miljoonan sopimukseen

Ovenia hoitaa vuokra-asunto-omistaja Avaran lähes 8 000 asunnon vuokraukset, isännöinnin ja taloushallinnon seuraavat kolme vuotta.

Ovenia hoitaa vuokra-asunto-omistaja Avaran lähes 8 000 asunnon vuokraukset, isännöinnin ja taloushallinnon seuraavat kolme vuotta.

Palvelun hinta on yli 10 miljoonaa euroa ja se kattaa koko Suomen. Avaran asunnoista noin 30 prosenttia on pääkaupunkiseudulla ja esimerkiksi Oulussa noin 1 100 asuntoa.

Yhtiöiden välinen sopimus astuu voimaan ensi vuoden alusta.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Avara ja Ovenia 10 miljoonan sopimukseen”

  1. 35 euroa per kämppä per kuukausi. Ei paljoin kannata itse pyöritellä.

  2. Eikö muka kannata? Sehän tekee keskimäärin 0,70 €/asm2/kk, joka on kaamea ylihinta ainakin Oulussa. Sitten kun tiedetään, että Ovenian tapana on lisälaskuttaa kaikesta mahdollisesta (jopa sellaisesta mikä kuuluu sopimukseen) luokkaa 40%, tulee koko isännöinnin hinnaksi n. 1 €/asm2/kk. Törkeää rahastusta.

  3. Ovenia hoitaa 8000 asunnon isännöinnin, vuokrauksen sekä taloushallinnon. Kolmen vuoden yhteissumma on siis hieman yli 10 Me. Melkoinen fakiiri on nimimerkki Nimetön jos noilla tiedoilla pystyy teilaamaan sopimuksen Avaralle kalliiksi. Riippuu täysin sopimuksen sisällöstä ja työnjaosta tilaajan ja palveluntuottajan kesken. Noilla tiedoilla ei yksinkertaisesti pysty asiaa objektiivisesti arvioimaan.
    Mielenkiintoista on muutaman vuoden kuluttua nähdä, kummalleko osapuolelle sopimus oli hyvä vai oliko kummalekkaan. Mten Avaran muut kuin rahoituskulut kehittyvät. Tuplatekemisen vaara on ilmeinen mutta myös onnistuminen on mahdolista, kunhan vaan ”löysät saadaan pois”.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat