Kokeile kuukausi maksutta

Hirsitaloteollisuus Puutuoteteollisuus ry:n jäseneksi

Suomalaisten puutuoteteollisuusyritysten edunvalvoja Puutuoteteollisuus ry on saanut uuden yhdistysjäsenen. Johtavien suomalaisten hirsitalotehtaiden yhteinen järjestö Hirsitaloteollisuus ry on liittynyt Puutuoteteollisuus ry:n jäseneksi 1.10.2015.

Suomalaisten puutuoteteollisuusyritysten edunvalvoja Puutuoteteollisuus ry on saanut uuden yhdistysjäsenen. Johtavien suomalaisten hirsitalotehtaiden yhteinen järjestö Hirsitaloteollisuus ry on liittynyt Puutuoteteollisuus ry:n jäseneksi 1.10.2015.
Kuuntele juttu

Puutuoteteollisuus ry uudelleenorganisoi toimintansa 1.4.2015 alkaen ja siirtyi samalla Rakennustuoteteollisuus RTT:stä Metsäteollisuus ry:n toimialajärjestöksi.

”Hirsitaloteollisuuden liittyminen Puutuoteteollisuuden jäseneksi on merkittävä askel alan vaikutusvoiman vahvistamiseen. Jäsenet edustavat maamme johtavia hirsitalotehtaita, ja ne valmistavat yli 80 prosenttia kaikista Suomessa tehtävistä hirsirakennuksista. Hirsitaloteollisuuden liittyminen Puutuoteteollisuuteen on tärkeä osa toteutussuunnitelmaamme, jossa alan edunvalvontaa yhtenäistetään”, Puutuoteteollisuus ry:n toimitusjohtaja Matti Mikkola toteaa.

”Hirsitaloteollisuus on hyvin vientiorientoitunut ala. Monissa maissa – kuten Japanissa ja muualla Aasiassa – Suomi tunnetaan nimenomaan energiatehokkaasta hirsirakentamisesta. Jotta vientimme säilyy jatkossakin kilpailukykyisenä, on vaikuttaminen oman maamme päättäjiin kriittistä. Yhdessä Puutuoteteollisuuden kanssa meillä on tähän entistä paremmat mahdollisuudet”, kertoo Hirsitaloteollisuuden hallituksen puheenjohtaja ja Finnlamelli Oy:n toimitusjohtaja Esko Rintamäki.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hirsitaloteollisuus Puutuoteteollisuus ry:n jäseneksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat