Constin osakemyynti alkaa ensi viikolla

Korjausrakentamiseen ja teknisiin palveluihin keskittyvä Consti Yhtiöt Oyj on julkistanut suunnitellun pörssilistautumisensa osakekohtaisen alustavan hintavälin. Listautumiseen liittyvän osakemyynnin on tarkoitus alkaa ensi viikolla.

Korjausrakentamiseen ja teknisiin palveluihin keskittyvä Consti Yhtiöt Oyj on julkistanut suunnitellun pörssilistautumisensa osakekohtaisen alustavan hintavälin. Listautumiseen liittyvän osakemyynnin on tarkoitus alkaa ensi viikolla.

Osakkeen alustava hintaväli listautumisessa on 9,50–11,50 euroa. Hintavälin mukaan yhtiön markkina-arvoksi muodostuu noin 72–87 miljoonaa euroa listautumisen jälkeen. Markkina-arvosta on laskettu pois yhtiön hallussa olevat omat osakkeet. Lisäksi oletuksena on, että listautumiseen liittyvässä henkilöstöannissa kaikki alustavasti tarjotut osakkeet merkitään, mutta ylimääräisiä henkilöstöosakkeita ei merkitä.

Constin suurin omistaja, pääomasijoittaja Intera Fund I Ky sekä tietyt yhtiön muut osakkeenomistajat tarjoavat osakemyynnissä ostettavaksi alustavasti enintään 4,0 miljoonaa olemassa olevaa osaketta. Osakkeista enintään 3,7 miljoonaa tarjotaan institutionaalisille sijoittajille ja enintään 300 000 yksityishenkilöille ja yhteisöille Suomessa.

Lisäksi Consti tarjoaa yhtiöön ja sen konserniyhtiöihin vakituisessa työ- tai toimisuhteessa oleville henkilöille Suomessa sekä yhtiön hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle merkittäväksi alustavasti enintään 30 000 uutta osaketta ja mahdollisissa ylikysyntätilanteissa enintään 70 000 ylimääräistä uutta osaketta.

Osakemyynnin ehdoissa on myös lisäosakeoptio mahdollisten ylikysyntätilanteiden kattamiseksi. Ylikysyntätilanteessa Intera voi antaa myynnin pääjärjestäjä Danske Bankille option ostaa 30 päivän kuluessa osakkeiden kaupankäynnin aloittamisesta Helsingin pörssissä enintään 600 000 osaketta tai hankkia osakkeille ostajia.

Listautumisen yhteydessä tarjottavat osakkeet vastaavat alustavasti enintään noin 51,6 prosenttia yhtiön osakkeista ja niiden tuottamasta äänimäärästä ennen henkilöstöantia ja noin 51,4 prosenttia henkilöstöannin jälkeen. Tämä osuus edellyttää, että kaikki alustavasti tarjotut henkilöstöosakkeet merkitään eikä henkilöstöannissa merkitä ylimääräisiä uusia osakkeita eikä myöskään lisäosakeoptiota käytetä.

Lisäosakeoption osakkeet vastaavat noin 7,7 prosenttia Constin osakkeista ja niiden tuottamasta äänimäärästä.

Niin osakemyynnin kuin henkilöstöanninkin merkintäaika alkaa 30.11.2015. Myyntiosakkeiden kaupankäynnin odotetaan alkavan Helsingin pörssin prelistalla arviolta 11.12.2015.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Constin osakemyynti alkaa ensi viikolla”

Jätä kommentti