Kokeile kuukausi maksutta

Fira sai lähes 32 miljoonan urakan VVO:lta

Fira Oy ja VVO-konserni ovat sopineet Lumo-vuokra-asuntojen rakentamisesta Helsingin Rastilaan metro-aseman viereen. Kyseessä on VVO-konsernin historian suurin kohde.

Helsingin Rastilaan nousee VVO:n historian suurin kohde.

Rastilan Karavaanikuja 2:een tulee yhteensä 200 asuntoa, joista osassa on merinäköala. Sopimuksen arvo on 31,8 miljoonaa euroa.

Karavaanikuja 2:en vuokra-asuntojen keskipinta-ala on 43,3 neliötä. Enimmäkseen vuokra-asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita, mutta tarjolle tulee myös jonkin verran pienehköjä kolmioita. Lisäksi taloon tulee yksi liiketila. Rakentaminen alkaa ensi keväänä, ja rakennus valmistuu keväällä 2018.

Karavaanikuja 2 on Firan ja VVO:n toinen yhteishanke Rastilan alueelle. Metroaseman viereen nouseva Retkeilijänkatu 1 valmistuu syksyllä 2016, ja siihen tulee yhteensä 81 asuntoa. Asukkaiden käyttöön tulee kuusi yhteiskäyttöautoa, jotka täydentävät alueen julkista liikennettä. Myös Retkeilijänkatu 1:ssä on käytössä yhteiskäyttöautopalvelu.

 

Tätä artikkelia on kommentoitu 5 kertaa

5 vastausta artikkeliin “Fira sai lähes 32 miljoonan urakan VVO:lta”

  1. Voi Voi VVO mitä teit. Kalliin hinnan maksoitte pover point ja muista kalvoista. Laatu ei sisälly tuohon hintaan vaan siitä joudutte erikseen maksamaan.

  2. Pekka perustus: tuskin kukaan ostaa 32 miljoonan urakkaa pelkkien kalvojen perusteella? Eiköhän siellä ole ajattelevia ihmisiä töissä AY-omistuspohjasta huolimatta.

  3. Mutta on ne kalvot kuitenkin tosi hienoja ja värikkäitä. Ihan toisen tasoista markkinointia kuin perinteinen ”odottelemme tarjouspyyntöjä”

  4. VVO ilmeisesti jostain kumman syystä tietää, että jatkossa on kova kysyntä yksiöistä ja kaksioista. Samalla kun maahan tulee satoja pakoloisia per päivä. Tyhmempikin tajuaa, että näihin kohteisiin tulee pääosin asukkaiden, joiden vuokran maksaa jokainen veronmaksaja.

    1. On ollut jo viimeiset 10 vuotta kysyntää pelkille yksiöille ja kaksioille. Vuoden 2015 asuntotuotannosta 80 % meni asuntosijoittajille. Tulevaisuus on vuokralaisten…

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat