Kokeile kuukausi maksutta

Kesko keskittää Baltian rauta- ja sisustuskaupan tytäryhtiölleen

Kesko on 3. marraskuuta sopinut Baltian toimintojen keskittämisestä Liettuassa toimivaan tytäryhtiöönsä UAB Senuku Prekybos centrasiin (Senukai). Yhdistäminen on tarkoitus toteuttaa niin, että Kesko myy kokonaan omistamiensa Viron ja Latvian K-rautojen toiminnasta vastaavien yhtiöiden osakkeet tytäryhtiölleen Senukaille.

Kesko on 3. marraskuuta sopinut Baltian toimintojen keskittämisestä Liettuassa toimivaan tytäryhtiöönsä UAB Senuku Prekybos centrasiin (Senukai). Yhdistäminen on tarkoitus toteuttaa niin, että Kesko myy kokonaan omistamiensa Viron ja Latvian K-rautojen toiminnasta vastaavien yhtiöiden osakkeet tytäryhtiölleen Senukaille.

”Järjestely mahdollistaa Baltian ja Valko-Venäjän liiketoimintojen johtamisen yhtenä kokonaisuutena. Tämä antaa meille paremmat mahdollisuudet kannattavan kasvun nopeuttamiseen hyvin kehittyvillä Baltian ja Valko-Venäjän markkinoilla, joilla olemme yhteensä 47 omalla ja 51 franchising-periaatteella toimivalla kaupalla sekä 573 miljoonan euron myynnillä jo nyt selvä markkinajohtaja rauta- ja sisustuskaupassa”, Keskon rauta- ja erikoiskaupan toimialajohtaja Terho Kalliokoski sanoo.

Omistusjärjestely on määrä toteuttaa alkuvuoden 2016 aikana. Järjestelyn toteutuminen edellyttää kilpailuviranomaisen hyväksyntää. Järjestelyllä ei ole välittömiä vaikutuksia henkilöstöön tai kauppojen toimintaan.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Kesko keskittää Baltian rauta- ja sisustuskaupan tytäryhtiölleen”

  1. Keskon alamäki jatkuu ja varsinkin, kun näille antaa valtakirjan niin huhhuh

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat