Kokeile kuukausi maksutta

NCC tarjoaa kierrätyksen kokonaispalvelua

NCC on laajentanut toimintaansa kierrätyksen kokonaispalvelun tuottajaksi kaikille rakennus- ja purkuyrityksille pääkaupunkiseudulla.

NCC on laajentanut toimintaansa kierrätyksen kokonaispalvelun tuottajaksi kaikille rakennus- ja purkuyrityksille pääkaupunkiseudulla.

Palvelu on NCC:n mukaan kokonaisvaltaista: keräysastiat ja niiden tyhjennys, materiaalien vastaanotto, käsittely, kierrätys ja energiahyötykäyttö.

”Haluamme kehittää yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentamis- ja purkujätteen kierrätystä, jotta voimme ohjata materiaaleja enemmän hyötykäyttöön ja vähentää jätehuollon kustannuksia”, NCC Recyclingin Suomen aluejohtaja Johanna Rusanen kertoo.

”Etsimme uusia kierrätys- ja hyötykäyttötapoja rakennus- ja purkumateriaaleille NCC:n omasta toiminnasta sekä muilta alan yrityksiltä. Kierrätystoiminta on osa NCC:n kestävän kehityksen visiota. Haluamme kantaa oman kortemme kekoon”, Rusanen sanoo.

NCC Recyclingin uuden kokonaispalvelun piiriin kuuluvat Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Sipoo ja Nurmijärvi.

EU:n jätedirektiivin mukaan kaikesta rakennusjätteestä tulee kierrättää vähintään 70 prosenttia vuonna 2020.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC tarjoaa kierrätyksen kokonaispalvelua”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat