Kone toimittaa SRV:n Kalasataman Rediin 61 hissiä ja 48 liukuporrasta

Koneen Suomen maayhtiö Kone Hissit Oy on tehnyt sopimuksen kaikkien  hissien ja liukuportaiden toimittamisesta SRV:n Kalasatamaan Rediin. Toimitus sisältää yhteensä 61 hissiä ja 48 liukuporrasta.

Koneen Suomen maayhtiö Kone Hissit Oy on tehnyt sopimuksen kaikkien  hissien ja liukuportaiden toimittamisesta SRV:n Kalasatamaan Rediin. Toimitus sisältää yhteensä 61 hissiä ja 48 liukuporrasta.

Redi koostuu kauppakeskuksesta ja kahdeksasta tornitalosta, joista kuusi on asuinrakennuksia, yksi hotelli ja yksi toimistorakennus. Kokonaisuuteen rakennetaan lisäksi 2 000 auton pysäköintilaitos. Rakennettavissa tornitaloissa tulee olemaan 20-35 kerrosta ja korkeimman niistä on suunniteltu nousevan 132 metriin.

”Kalasataman keskuksen toimitus on Koneelle Suomessa monella tapaa merkityksellinen hanke. Toimituksemme sisältää muun muassa Suomen nopeimmat asuintalokäyttöön tulevat hissit, jotka kulkevat 5,0 metriä sekunnissa”, Koneen Suomen toimitusjohtaja Heikki Haasmaa kertoo.

Tornitalojen hisseihin tulee arkkitehdin suunnittelemat uniikit sisustusratkaisut. Keskustelemme SRV:n kanssa myös älykkäiden kohdeohjausjärjestelmien käyttöönotosta sekä uusista tavoista tehostaa korkeaa rakentamista.

Redin kauppakeskus avataan 2018. Tornit nousevat Kalasatamaan vaiheittain seuraavan kymmenen vuoden kuluessa, ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan arviolta 2018. Redi valmistuu kokonaisuudessaan vuoteen 2023 mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kone toimittaa SRV:n Kalasataman Rediin 61 hissiä ja 48 liukuporrasta”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat