NCC rakentaa Satolle 113 asuntoa Tampereella

NCC ja Sato  ovat allekirjoittaneet sopimukset 113 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Tampereelle. 47 asunnon rakentaminen Tampereen Kalevassa alkaa välittömästi, ja kohde valmistuu helmikuussa 2017. Linnainmaalla alkaa 66 asunnon rakentaminen keväällä 2016 ja ne valmistuvat keväällä 2017.

NCC ja Sato  ovat allekirjoittaneet sopimukset 113 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Tampereelle. 47 asunnon rakentaminen Tampereen Kalevassa alkaa välittömästi, ja kohde valmistuu helmikuussa 2017. Linnainmaalla alkaa 66 asunnon rakentaminen keväällä 2016 ja ne valmistuvat keväällä 2017.

”Tampere on vireä ja kehittyvä kaupunki, jossa asukasmäärän odotetaan kasvavan. Sato haluaa olla tukemassa kasvuedellytyksiä tarjoamalla pitkän tähtäimen tarvetta vastaavia vuokra-asuntoja. Nyt rakenteille lähtevät vuokra-asunnot ovat sijainniltaan ja pinta-alaltaan asiakkaidemme toiveita vastaavia”,  Saton Tampereen aluejohtaja Mikko Nevalainen kertoo.

”Yhteistyö Saton kanssa on jatkunut useita vuosia. Tulemme jatkossakin panostamaan monipuoliseen asuntotuotantoon strategiamme mukaisissa kasvukeskuksissa”, NCC:n yksikön johtaja Hanna Marttila kommentoi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC rakentaa Satolle 113 asuntoa Tampereella”

Vastaa