Kokeile kuukausi maksutta

Ramirent tavoittelee liikevaihdon kaksinkertaistamista siirtokelpoisissa tiloissa

Vahvistaakseen asemaansa nopeasti kasvavilla siirtokelpoisten tilojen vuokrausmarkkinoilla Ramirent lanseeraa uuden alabrändin Ramirent Temporary Spacen. Yhtiö tavoittelee siirtokelpoisten tilojen liikevaihtonsa kaksinkertaistamista.

Vahvistaakseen asemaansa nopeasti kasvavilla siirtokelpoisten tilojen vuokrausmarkkinoilla Ramirent lanseeraa uuden alabrändin Ramirent Temporary Spacen. Yhtiö tavoittelee siirtokelpoisten tilojen liikevaihtonsa kaksinkertaistamista.

Yhtiö avaa myös uuden nettisivuston palvellakseen siirtokelpoisten tilaratkaisujen asiakkaita entistä paremmin.

”Ramirent yhdistetään tavallisesti koneiden ja laitteiden vuokraamiseen rakentamisen sekä teollisuuden aloilla, mutta meillä on myös vahva jalansija siirtokelpoisten tilojen liiketoiminnassa. Siirtokelpoisten tilaratkaisujen markkinoiden jatkaessa kasvuaan tavoittelemme markkina-aseman vahvistamista uuden Temporary Space -alabrändin myötä. Tavoitteenamme on kaksinkertaistaa liikevaihto Siirtokelpoisten tilaratkaisujen liiketoiminta-alueella”, Ramirentin toimitusjohtaja Magnus Rosén sanoo.

Tällä hetkellä Ramirentin siirtokelpoisten tilaratkaisujen vuotuinen liikevaihto pääasiassa Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa on noin 30 miljoonaa euroa. Ramirentin asiakkaisiin kuuluvat erityisesti julkinen sektori, teollisuus sekä öljy- ja kaasuteollisuus.

”Haemme kasvua teollisuuden sektorilla korkealuokkaisissa majoitus- ja toimitilaratkaisuissa sekä julkisella sektorilla tilaratkaisuilla, jotka on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin päiväkodeille, kouluille ja terveyskeskuksille.”

Ramirent on toiminut jo 1990-luvulta lähtien siirtokelpoisten tilojen liiketoiminnassa. Vuonna 2011 Ramirent otti askeleen eteenpäin toimialalla ostamalla Rogaland Planbygg AS:n, joka tarjoaa siirtokelpoisia majoitus- ja toimitilaratkaisuja Norjan öljy- ja kaasuteollisuudelle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramirent tavoittelee liikevaihdon kaksinkertaistamista siirtokelpoisissa tiloissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat