Kokeile kuukausi maksutta

Unto Hartikainen on Vuoden Rakennuttaja­konsultti

Palkintoperusteluissa mainitaan Unto Hartikaisen idearikkaus, kyky luoda uutta ja hankkeen ajallisen, taloudellisen sekä teknisen hallitsemisen johtamistaidot.

Palkintoperusteluissa mainitaan Unto Hartikaisen idearikkaus, kyky luoda uutta ja hankkeen ajallisen, taloudellisen sekä teknisen hallitsemisen johtamistaidot.

”Palkinto ei olisi voinut mennä paremmalle henkilölle. Unton johtamissa hankkeissa on tunnusomaista monialainen ennakointi, suunnitelmallisuus ja johdonmukaisuus”, sanoo Hartikaisen esimies, A-Insinöörien rakennuttamisen toimialajohtaja Juhani Karhu.

”Olen todella otettu tästä tunnustuksesta. Pidän erityisen tärkeänä sitä, että rakennushankkeessa käyttäjien mielipiteitä kuunnellaan ja että näkemykset tilojen tulevaisuuden käyttötarkoituksien vaatimuksista otetaan huomioon”, Hartikainen sanoo.

Hartikainen toimii tällä hetkellä A-Insinöörien rakennuttajajohtajana. Hän vastaa A-Insinööreillä suurien ja vaativien erikoishankkeiden projektinjohtotehtävistä ja toimialan kehitystoimintaan liittyvistä tehtävistä. Hartikainen työskentelee tällä hetkellä muun muassa Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n Uusi Rakennus -hankkeen projektipäällikkönä. Lisäksi hän on Senaatti-kiinteistöjen VTT Ydinturvallisuustalo –hankkeen sekä Spondan Ratinan Kauppakeskus –hankkeen projektinjohtajana.

Hartikainen kuuluu A-Insinöörit-konsernin ydintyöryhmään, joka ideoi ja kehittää suunnittelun ja rakennuttamisen prosesseille arvon tuottoon perustuvaa sisäistä toimintamallia, joka myös kokoaa yhteen vaativista hankkeista saadut Best Practicies -menettelyt.

Palkinto jaettiin Rakennuttajapäivillä Aulangolla 21.1.2016. Kilpailun järjesti Rakennuttajatoimistojen Liitto. Tuomaristo koostui Raklin Rakennuttaminen-toimikunnasta kootusta tuomaristosta.

Unto Hartikainen

  • Rakentamistekniikan DI
  • Palkittua osaamista: Guggenheim Helsinki -arkkitehtuurikilpailun voittajatiimin jäsen
  • Suomen Rakennusinsinöörien Liiton RIL-Palkinto 2011, Musiikkitalo -hanke
  • Turvallisesti 2000-luvulla-kilpailun voitti KOy Martintori, jossa Hartikainen toimi projektipäällikkönä ja turvallisuuskoordinaattorina
  • Vuoden työmaa 2010 -palkinto Helsingin Musiikkitalolle, jossa Hartikainen toimi tilaajan projektipäällikkönä vastuualueena rakennuttaminen

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Unto Hartikainen on Vuoden Rakennuttaja­konsultti”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat