Kokeile kuukausi maksutta

Hämeen Laaturemontti laajenee yrityskaupalla

Hämeen Laaturemontti ostaa sadevesijärjestelmiin ja kattoturvatuotteisiin erikoistuneen suomalaisyrityksen.

Hämeen Laaturemontti ostaa sadevesijärjestelmiin ja kattoturvatuotteisiin erikoistuneen suomalaisyrityksen.

Nesco-konsernin koko osakekannan osto laajentaa Hämeen Laaturemontin toimintaa ja avaa Nescon Vesivek-tuotteille uudet markkinat myös Ruotsissa. Hämeen Laaturemontti on Suomen suurimpia kattoremonttiyrityksia, ja Nesco-konsernin Vesivek on taas yksi Suomen johtavista sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatioista.

”Vesivekillä on lähes tuplasti enemmän toimipisteitä kuin Laaturemontilla, mikä tuo meille uusia laajenemismahdollisuuksia. Laaturemontin toiminta Ruotsissa avaa myös Vesivek- tuotteille aivan uudet markkinat”, Hämeen Laaturemontin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki kertoo.

Uusi kokonaisuus työllistää yli 500 kotimaista rakennusalan ammattilaista. Kaupan toteuttaminen vaatii vielä kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hämeen Laaturemontti laajenee yrityskaupalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat