Pientalo Rakennuslehti Ei kommentteja

Honkarakenteen hirsirakentamiselle ensimmäiset ISO-sertifikaatit

Honkarakenteen toiminta on sertifioitu kansainvälisten ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.

Yhtiö on ensimmäinen suomalainen hirsitalorakentaja, joka on saanut arvostetut sertifikaatit. Työ sertifikaattien saamiseksi kesti vuosia.

”Kun talonvalmistuksen kaikkia prosesseja valvotaan ja kehitetään systemaattisesti, omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon ostaja tietää varmasti, että rakennus on valmistettu tehokkaasti ja juuri niin kuin on luvattu”, Honkarakenteen operaatioista vastaava johtaja Erja Heiskanen sanoo yhtiön tiedotteessa.

Heiskanen uskoo, että yhtiön sitoutuminen entistä laadukkaampaan toimintaan näkyy yhä parempana asiakastyytyväisyytenä.

”ISO-standardit antavat raamit toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Olemme kuvanneet kaikki prosessimme ja asettaneet tavoitteet ja mittarit eri toiminnoillemme. Jatkuva parantaminen on otettu osaksi normaalia päivittäistä työtä”, Heiskanen jatkaa.

Aikaisemmin massiivihirsipuutaloja valmistava Honkarakenne on saanut ensimmäisenä puutalovalmistajana Euroopassa ETA-hyväksynnän mukaisen CE-merkintäoikeuden taloihinsa. Kaksi vuotta sitten se sai ensimmäisenä Suomessa Allergiatunnuksen käyttöoikeuden ja VTT:n sertifikaatin Terve Talo -konseptilleen. Sen mukaisesti kaikki talon rakennus- ja sisustusmateriaalit ovat M1-sertifioituja tai vastaavia vähäpäästöisiä materiaaleja.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia