Raksystems laajentaa toimintaansa yrityskaupalla

Kuntotarkastusyritys Raksystems laajentaa toimintaansa ja ostaa suomalaisen projektinjohto-yrityksen.

Kuntotarkastusyritys Raksystems laajentaa toimintaansa ja ostaa suomalaisen projektinjohto-yrityksen.

Yritys ostaa AEC Rakennus Oy Projektijohto -yrityksen koko osakekannan. AEC on erikoistunut projektinjohtoon ja rakennuttamiseen Suomessa ja ulkomailla. Yhtiön nimi muuttuu kaupan myötä Raksystems AEC Projektinjohto Oy:ksi. Yhtiön aiempi pääomistaja Esa Rissanen jatkaa yrityksen toimitusjohtajana.

”AEC:llä on ollut kova kasvuvauhti ja liikevaihdon odotetaan kasvavan tänä vuonna lähes 40 prosenttia”, AEC:n toimitusjohtaja Esa Rissanen sanoo.

Uuden perustetun yrityksen tarjoamiin palveluihin kuuluvat esimerkiksi projektinjohtopalvelut asuin-, liike- ja toimitilarakentamisessa sekä uudis- ja saneerauskohteissakin. Sen kehittämä asiakaslähtöinen projektinjohtomalli keventää rakennustöiden muutos- ja lisätöiden sekä suunnitelmien tekemistä, sillä rakennustyöt suoritetaan osaurakoin. Tällöin kukin osa kilpailutetaan erikseen ja jokaiselle hankkeelle saadaan käypä markkinahinta.

Raksystems vahvistaa yritysostollaan osaamistaan erityisesti rakennusprojekteissa. Nyt se voi palvella asiakkaitaan  koko rakennuksen elinkaaren ajan niin korjaus- kuin uudisrakentamisessakin.

Raksystemsin toimitusjohtaja Marko Malmivaara on yrityskaupoista innoissaan. ”Yritys vahvistaa rakennuttamisliiketoimintaansa ja ottaa merkittävän edistysaskeleen projektinjohdon ja rakennuttamisen puolella. Viime vuonna henkilöstömme kasvoi 15 prosenttia ja yrityksen kasvutahdissa pysyminen edellyttää yhä henkilöstömäärän kasvattamista”, Malmivaara kertoo.

Raksystems Insinööritoimisto Oy on perustettu vuonna 1989. Se työllistää noin 110 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2014 oli noin 10,2 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raksystems laajentaa toimintaansa yrityskaupalla”

Jätä kommentti