Talous Rakennuslehti Ei kommentteja

Mikko Mursula nousi VVO:n hallitukseen

Ilmarisen sijoitusjohtaja, KTM, Mikko Mursula, 49, on nimitetty VVO-yhtymä Oyj:n hallituksen jäseneksi.

Mursula on työskennellyt Ilmarisen sijoitusjohtajana vuoden 2015 keväästä lähtien. Sitä ennen hän toimi FIM Oyj:n toimitusjohtajana, S-Pankin johtajana, FIM Varainhoidon toimitusjohtajana ja noin kymmenen vuotta Ilmarisen sijoitustoiminnan johtotehtävissä.

Mursula kokee luottamustehtävän kiinnostavaksi VVO-yhtymän vahvan markkina-aseman ja vuokra-asuntojen edelleen lisääntyvän kysynnän vuoksi.

”VVO on hyvässä kunnossa oleva yhtiö, jolla on erinomaiset mahdollisuudet vastata kaupungistumisen mukanaan tuomaan vuokra-asuntojen kysynnän kasvuun. Asiakkaiden valintakriteerit kuitenkin muuttuvat ja muun muassa energiatehokkuuden edistämisellä ja ympäristökuormituksen minimoimisella on vaikutusta myös VVO-konsernin toimintaan. Uskon, että esimerkiksi näissä asioissa pystyn hyödyntämään pitkää kokemustani ison kiinteistösijoittajan johtotehtävissä myös tässä hallitustyöskentelyssä”, Mursula sanoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia