Projektit Rakennuslehti 2 kommenttia

Pohjola Rakennus rakentaa 127 asunnon kerrostalon Turkuun

Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomi käynnistää ensimmäisen omaperustaisen asuntokohteensa rakentamisen huhtikuussa. As Oy Turun Linnanpuisto valmistuu jouluksi 2017.

Nyt käynnistyvä kohde on ensimmäinen neljästä yhtiöstä, jotka Pohjola Rakennus rakentaa Kakolan vankilan kupeeseen. Rakennettavaan kerrostaloon valmistuu yhteensä 127 asuntoa, joista jo ensimmäisten ennakkomarkkinointiviikkojen aikana varattiin yli 100.

”Kohteen ainutlaatuinen sijainti Kakolanmäen parhailla näkymillä yhdistettynä kohtuuhintaisuuteen oli selvästi sitä, mitä Turusta tällä hetkellä puuttui, koska asunnot on suoraan sanottuna viety käsistä. En omalla urallani muista milloinkaan yhdenkään kohteen herättäneen näin valtaisaa kiinnostusta. Samalla tämä todistaa, että markkinoilla on selkeää ostovoimaa ja kysyntää, kunhan vain tuote on oikeanlainen”, Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomen toimitusjohtaja Mikko Kilpi toteaa.

Pohjola Rakennus Oy Länsi-Suomi on Pohjola Rakennus -konsernin elokuussa 2015 perustettu tytäryhtiö.

Keskustelu artikkelista: 2 kommenttia

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia