Helsinki muuttaa Marian sairaalan startup-hautomoksi

Marian sairaalan entisissä tiloissa alkaa pian toimia Pohjoismaiden suurin startup-keskittymä. Helsingin kaupunginhallitus on päättänyt keskittymää operoivan, voittoa tavoittelemattoman yhtiön, Startup Marian perustamisesta.

Marian sairaalan entisissä tiloissa alkaa pian toimia Pohjoismaiden suurin startup-keskittymä. Helsingin kaupunginhallitus on päättänyt keskittymää operoivan, voittoa tavoittelemattoman yhtiön, Startup Marian perustamisesta.

Operaattoriyhtiön toimijat ovat Helsingin kaupunki, Startup-säätiö ja Helsingin Uusyrityskeskus. Yhtiön tavoitteena on rakentaa dynaaminen, inspiroiva ja yhteisöllinen kokonaisuus, joka tarjoaa paljon enemmän kuin pelkät seinät. Tiloissa tulee työskentelemään parhaiden startup-yritysten rinnalla suurten yritysten kehitystiimejä sekä muita yhteisöllisiä palveluja tuottavia tahoja.

Remontti on jo aloitettu. Ensimmäisen vaiheen aikana otetaan käyttöön yli 6 500 neliömetriä tilaa. Jatkossa keskittymälle voidaan kunnostaa tuhansia neliöitä lisää. Yrityksille on tarjolla erityyppisiä tiloja, yhteistyötiloista omiin toimistoihin, joiden koko joustaa tarpeiden mukaan.

Kaikille avoin haku keskittymän tiloihin avautuu huhtikuun aikana. Operaattoriyhtiö tiedottaa hakuprosessin yksityiskohdista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsinki muuttaa Marian sairaalan startup-hautomoksi”

Vastaa