Kokeile kuukausi maksutta

Harvialle uusi toimitusjohtaja

Kiuas- ja saunatuotevalmistaja Harvia saa uuden toimitusjohtajan Hartwallilta.

Kiuas- ja saunatuotevalmistaja Harvia saa uuden toimitusjohtajan Hartwallilta.

Hartwallin toimitusjohtaja Tapio Pajuharju, 53, aloittaa Harvian johdossa viimeistään kesäkuun lopussa. Hän on aiemmin ennen Hartwallia toiminut kosmetiikkayhtiö Lumenen toimitusjohtajana kymmenen vuotta. Pajuharju on ollut Harvian hallituksen jäsen vuodesta 2014. Harvian nykyinen toimitusjohtaja Pertti Harvia, 65, jatkaa yhtiön hallituksen jäsenenä.

Pajuharjulla on kotimaan markkinoiden lisäksi vahva osaaminen Venäjän ja Yhdysvaltojen markkinoista.

”Tapio Pajuharjun pitkän ja kansainvälisen työuran sekä monipuolisen johtamiskokemuksen avulla Harvia ottaa seuraavan harppauksen liiketoiminnan ja myyntiverkoston kansainvälistämisessä”, Harvian hallituksen puheenjohtaja Olli Liitola kertoo.

Tällä hetkellä 60 vuotta toiminut Harvia vie tuotteitaan yli 65 maahan. Keski-Suomen Muuramen lisäksi yhtiöllä on omat tuotantolaitokset Kiinassa, Virossa ja Venäjällä. Harvian 47 miljoonan euron liikevaihdosta 60 prosenttia tulee viennistä. Keväästä 2014 yhtiön pääomistajana on ollut pääomasijoitusyhtiö CapManin rahastot. Harvian perhe on yhtiössä edelleen mukana vähemmistöosakkaina.

”Erityisenä painopistealueenani tulee olemaan Harvian kansainvälisen kasvun vauhdittaminen sauna- ja hyvinvointimarkkinalla myynti-, markkinointi- ja brändistrategian vahvistamisen kautta. Lisäksi yrittäjämäinen toiminta ja mahdollisuus lähteä mukaan Harviaan sijoittajana ovat minulle tärkeitä, Tapio Pajuharju sanoo.

 

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Harvialle uusi toimitusjohtaja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat