Skanska on solminut Varman kanssa sopimuksen Vantaan Leinelään rakennettavan kerrostaloyhtiön kaupasta.

Skanska myi Vantaalle rakennettavan kolmen kerrostalon yhtiön Varmalle

Skanska on solminut Varman kanssa sopimuksen Vantaan Leinelään rakennettavan kerrostaloyhtiön kaupasta.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

As. Oy Vantaan Tellervon rakennustyöt käynnistyvät toukokuussa 2016. Projekti valmistuu kokonaisuudessaan vuoden 2017 loppuun mennessä.

Leinelän puistotielle kohoava As. Oy Vantaan Tellervo koostuu kolmesta viisikerroksisesta kerrostalosta, joihin rakennetaan yhteensä 103 vuokrahuoneistoa aina 34-neliöisistä yksiöistä 63-neliöisiin kolmioihin. Kaikkiin asuntoihin tulee joko parveke tai ranskalainen parveke. Kahteen taloista rakennetaan lisäksi katutasolle työ- ja liiketiloja yhteensä 139 neliömetriä.

Rakennettava kerrosala on kaiken kaikkiaan 4 800 neliömetriä. Huoneistojen autopaikat sijoitetaan viereiselle tontille tulevaan autotalliin.

”As. Oy Vantaan Tellervon rakentamisessa hyödynnetään esivalmistettuja kylpyhuone-elementtejä, eli kylpyhuoneet valmistetaan tehtaalla kalusteita myöden valmiiksi. Valmiit kylpyhuone-elementit nostetaan rekan lavalta suoraan omille paikoilleen työmaalla. Tämä vähentää työmaalla tehtävää työtä kylpyhuoneiden osalta ja työvoimaresurssit voidaan siirtää toisiin tehtäviin. Lisäksi työmaalta tuleva jätemäärä vähenee, mikä myös osaltaan nopeuttaa kohteen rakentamista laadusta tinkimättä”, kertoo projektipäällikkö Jukka-Pekka Häkämies Skanska Talonrakennus Oy:stä.

”Skanskan kehittämä kohde täyttää Varman kiinteistösijoitusten asuntosalkun investointikriteerit hyvin. Kehäradan varrelle, työpaikkojen ja palvelujen läheisyyteen rakennettava moderni kohde täydentää oivallisesti asunto-omistuksiamme Vantaalla”, sanoo Varman rakennuttajapäällikkö Tuomas Vaarasalo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska myi Vantaalle rakennettavan kolmen kerrostalon yhtiön Varmalle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi