Kokeile kuukausi maksutta

Arttuasunnot rakennuttaa hoivakodin Kouvolaan

Kouvolassa alkavat uuden hoivakodin rakennustyöt kesällä. Kiinteistön omistajana ja rakennuttajana ara-rahoitteisessa hankkeessa on Arttuasunnot. Attendolla on puolestaan Kouvolan kanssa puitesopimus palveluiden tuottamisesta. Investoinnin arvo on noin seitsemän miljoonaa euroa. Hoivakodin on tarkoitus valmistua loppukesästä 2017.

Ikäihmisten tarpeisiin suunniteltuun ulkoilu- ja puutarhateemaiseen hoivakotiin tulee 29 viihtyisää tehostetun palveluasumisen asuntoa ja lisäksi 25 tilavampaa asuntoa kevyemmän hoivan asiakkaille.

Attendo on toteuttanut ulkoilu- ja puutarhateemaisia hoivakotihankkeita viime vuonna Espoossa ja Oulussa, lisäksi Jyväskylään valmistuu kesän alussa hoivakoti samalla teemalla.

”Haluamme tuoda Kouvolaan hoivapalveluihin lisää monipuolisuutta muuntojoustavalla hoivakotikonseptillamme. Vähemmän hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle tilavammat 35 neliömetrin palveluasumisen asunnot tarjoavat laadukkaan asumisratkaisun”, Attendon aluejohtaja Simo Saaranen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arttuasunnot rakennuttaa hoivakodin Kouvolaan”

Vastaa