Kokeile kuukausi maksutta

Realia Group sai uuden omistajan

Pohjoismaiden suurimman kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoavan Realia Group -konsernin omistus muuttuu.

Pohjoismaiden suurimman kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoavan Realia Group -konsernin omistus muuttuu.

Pääomistajat Sponsor Fund III, Nordea ja Varma ovat myyneet omistuksensa pohjoismaiselle pääomasijoitusrahasto Altor Fund IV:lle 1.6.2016 allekirjoitetulla kauppasopimuksella.

Realia Group -konserniin kuuluvat isännöintiyritys Realia Isännöinti, Realia Management, Huoneistokeskus, Huom! Huoneistomarkkinointi ja SKV Kiinteistönvälitys. Useampi kuin joka viides asuntokauppa Suomessa toteutuu konsernin kiinteistönvälityspalveluiden avulla. Baltian maissa Realia Group toimii Ober-Haus-brändillä.

”Olemme seuranneet pitkään Realia Groupin kehitystä, ja kiinteistöjohtamisen ja kiinteistönvälityksen palvelut ovat mielestämme erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa. Realia Groupilla on erittäin vahvat brändit sekä kiinteistöjohtamisessa että kiinteistönvälityksessä niin Suomessa kuin Baltian maissa. Haluamme jatkaa palveluiden kehittämistä yhdessä Realia Groupin johdon ja henkilöstön kanssa kohti konsernin visiota: Paremman asumisen ja kiinteistövarallisuuden puolesta”, partneri Risto Siivonen Altorista sanoo.

Kauppa vaatii vielä kilpailu- ja kuluttajaviranomaisten hyväksynnän ja tullee toteutumaan kesäkuun 2016 lopulla. Kauppahintaa ei julkisteta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Realia Group sai uuden omistajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat