NREP sopi yli 600 asunnon kaupoista

Kiinteistörahasto NREP Nordic Strategies Fund II on solminut sopimukset yhteensä yli 600 rakennettavan asunnon ostamisesta. Asuntojen rakentamisesta vastaavat SSR Uusimaa Oy, Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi sekä JM Suomi Oy.

Kiinteistörahasto NREP Nordic Strategies Fund II on solminut sopimukset yhteensä yli 600 rakennettavan asunnon ostamisesta. Asuntojen rakentamisesta vastaavat SSR Uusimaa Oy, Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi sekä JM Suomi Oy.

Asunnoista noin kaksi kolmasosaa rakennetaan Helsinkiin ja Espooseen ja kolmannes Jyväskylään.

NREP:n mukaan asunnot toteutetaan normaalia laadukkaammilla materiaaleilla ja sisustusratkaisuilla. Asuntojen suunnittelutyötä ovat ohjanneet vuokralaisten tarpeet. Asuntojen keskipinta-ala jää alle 40 neliömetrin.

”Rahastomme sijoittaa uusiin vuokra-asuntoihin kasvukeskuksissa, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Olemme kehittäneet korkeatasoisen laatukonseptin ja uskomme, että myös asiakkaat noteeraavat asuntojen korkeamman laatutason. Odotamme asunnoille vahvaa kysyntää, sillä pienille asunnoille on selkeä tarve”, NREP:n johtaja Petri Valkama toteaa.

”Hankitut kohteet vastaavat hyvin strategiaamme toteuttaa hyvillä sijainneilla laadukkaita mutta kohtuuhintaisia asuntoja. Sijoitus tarjoaa hyvän riski-tuottosuhteen ja täydentää pohjoismaista asuntosalkkuamme”, NREP:n osakas Mikko Räsänen sanoo.

NREP Nordic Strategies Fund II sijoittaa pääsääntöisesti vähittäiskauppa-, logistiikka- ja asuinkiinteistöihin Pohjoismaissa. Rahaston sijoittajat ovat kansainvälisiä institutionaalisia sijoittajia. Rahasto on tehnyt ensimmäiset sijoituksensa keväällä 2016 ja tulee tekemään sijoituksia yhteensä yli 1,5 miljardilla eurolla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NREP sopi yli 600 asunnon kaupoista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat