Kokeile kuukausi maksutta

LeaseGreen ostaa Enegialta projektiliiketoiminnan

LeaseGreen ja Enegia ovat sopineet yrityskaupasta, jossa jälkimmäisen energiatehokkuusprojektien liiketoiminta siirtyy LeaseGreenin omistukseen. Samalla yhtiöt sopivat yhteistyöstä, jossa osapuolet ryhtyvät tarjoamaan toistensa palveluita omille asiakkailleen.

LeaseGreen ja Enegia ovat sopineet yrityskaupasta, jossa jälkimmäisen energiatehokkuusprojektien liiketoiminta siirtyy LeaseGreenin omistukseen. Samalla yhtiöt sopivat yhteistyöstä, jossa osapuolet ryhtyvät tarjoamaan toistensa palveluita omille asiakkailleen.

”Saamme lisää resursseja ja uusia mielenkiintoisia asiakkuuksia, kun ostamme Enegian energiatehokkuushankkeiden toteuttamiseen keskittyneen liiketoiminnan – rakennuspuita vahvan kasvun tueksi”, LeaseGreenin toimitusjohtaja Tomi Mäkipelto sanoo.

”Tarjoamme mielellämme Enegian palveluita silloin, kun ne ovat asiakkaan tilanteeseen ja tarpeeseen sopivin ratkaisu. Meillä molemmilla on asiakkaita, joille toisen palvelut sopivat.”

Yhtiöt ovat sopineet, että yrityskaupan hintaa ei julkisteta.

LeaseGreen modernisoi kiinteistöjen tekniikkaa optimoiden energiankulutusta ja tilatehokkuutta sekä rakentamalla tarvittaessa kiinteistöihin paikallisia energian tuotantoyksiköitä. Enegia on puolestaan sähkönhankinnan ja energiatehokkuuden asiantuntijayritys.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “LeaseGreen ostaa Enegialta projektiliiketoiminnan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat