Kokeile kuukausi maksutta

NCC urakoi VVO:lle vuokra-asuntoja Järvenpäähän

VVO-konserni rakennutta kuusi- ja kahdeksankerroksiset asuintalot Järvenpäähän, Sibeliuksenkadulle. Kävelykadun varrelle tulevat 102 vuokra-asuntoa ovat kompakteja pienasuntoja sekä kolmioita ja neliöitä.

VVO-konserni rakennutta kuusi- ja kahdeksankerroksiset asuintalot Järvenpäähän, Sibeliuksenkadulle. Kävelykadun varrelle tulevat 102 vuokra-asuntoa ovat kompakteja pienasuntoja sekä kolmioita ja neliöitä.

Kiinteistön katutasoon valmistuu kolme liiketilaa. Asukkaiden autopaikat tulevat pysäköintitaloon.

”Keskustan erinomaiset palvelut ja juna-aseman läheisyys tarjoavat tuleville asukkaille hyvää kaupunkiasumista. Investointi tukee strategiamme mukaista kasvutavoitetta”, sanoo yksikönjohtaja Tommi Parikka VVO-yhtymä Oyj:stä.

Urakoitsijana toimii NCC. Rakennustyöt ovat käynnissä ja kiinteistö valmistuu loppuvuodesta 2017.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC urakoi VVO:lle vuokra-asuntoja Järvenpäähän”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat