Asunto Oy on nimetty Kirvesmäeksi.

Pohjola Rakennus rakentaa kaksi ”Tappara-taloa”

Pohjola Rakennus Häme on ottanut Tampereen Tapparan viime kauden miesten jääkiekon Suomen mestaruuden markkinointivaltikseen uudessa kohteessa.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Kahden ”Tappara-taloksi” nimetyn asuinkerrostalon rakentaminen alkaa syyskuussa. Asunto-osakeyhtiö Kirvesmäen valmistuminen ajoittuu loppuvuoteen 2017.

”Niin kutsutut ”Tappara-talot” olivat suunnittelupöydällä viime keväänä, kun kiekkojoukkue vei Suomen mestaruuden. Aluksi vitsinä uudelle kohteelle annettiin arkkitehdin suunnitelmissa Tapparan väritys. Idea jäi kuitenkin elämään, ja nyt ”Kirvesmäeksi” ristitty asuntoyhtiö on näkemässä päivänvalon”, Pohjola Rakennus Oy Hämeen toimitusjohtaja Miikka Routama kertoo.

Tampereen Haukiluoman kaupunginosaan nouseviin kerrostaloihin syntyy 50 uutta asuntoa. Haukiluoma on lähellä Tohlopin media-alan keskittymää ja sinne on sijoittunut viime vuosina uusia koulutus- ja työpaikkoja. Uusia asuntoja alueelle ei ole rakennettu vuosiin.

 

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Pohjola Rakennus rakentaa kaksi ”Tappara-taloa””

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi