Talous Kiinteistöt Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Nordea osti LähiTapiolalta kiinteistöjä

LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö on myynyt kolme modernia liikekiinteistökohdetta Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:lle.

Kohteet sijaitsevat Vantaalla, Oulussa ja Espoossa. Vuokralaisina kohteissa ovat muun muassa Gigantti, Stadium, HOK-Elanto ja Evidensia. Kohteiden yhteenlaskettu vuokrattavissa oleva pinta-ala on 16 300 neliömetriä.

”Tavoitteenamme oli vähentää liiketilojen määrää kiinteistösijoitussalkussamme ja katsoimme markkinatilanteen olevan hyvä myynnille. Saimme useita erittäin hyviä tarjouksia ja lopulta ostajaksi valikoitui Nordea Henkivakuutus”, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskoli toteaa.

”Harvemmin pääsee ostamaan näin hyviltä sijainneilta moderneja kohteita, jossa on hyvä vuokralaiskanta, joten olemme kauppaan erittäin tyytyväisiä”, Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n kiinteistöjohtaja Janne Sipilä sanoo.

CBRE Finland Oy toimi myyjän kaupallisena neuvonantajana, Asianajotoimisto Borenius Oy myyjän juridisena neuvonantajana ja Asianajotoimisto Merilampi Oy ostajan juridisena neuvonantajana.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia