YIT rakentaa Myllypuron kampuksen Helsingissä

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Kiinteistö Oy Myllypuron Kampuksen kanssa Metropolia ammattikorkeakoulun Myllypuron kampushankkeen projektinjohtourakasta.

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Kiinteistö Oy Myllypuron Kampuksen kanssa Metropolia ammattikorkeakoulun Myllypuron kampushankkeen projektinjohtourakasta.

Urakan arvo on YIT:lle yli 70 miljoonaa euroa, ja se kirjataan tilauskantaan vuoden neljännelle vuosineljännekselle. Urakka alkaa loka-marraskuun vaihteessa, ja se valmistuu kahdessa vaiheessa heinäkuussa 2018 ja elokuussa 2019.

Hankkeen kokonaislaajuus on noin 56 000 neliömetriä. Kampus tarjoaa tilat noin 6 000 opiskelijalle ja 500 työntekijälle.

Helsingin kaupunki rakennuttaa kampuksen Metropolia ammattikorkeakoulun käyttöön. Korkeakoulukampus rakennetaan Helsingin Myllypuron ytimeen Kehä 1:n ja urheilukeskus Liikuntamyllyn kupeeseen osin metroradan päälle.

Kampus muodostuu neljästä yhteen liitetystä rakennuksesta, ja sinne siirtyvät Metropolian sosiaali- ja terveysala, rakennus- ja kiinteistöala, korkeakoulun johto sekä yhteiset keskitetyt toiminnot. Lisäksi kampukselle tulee koulutustoimintaan tarvittavia liikunta-, terapia- ja laboratoriotiloja.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “YIT rakentaa Myllypuron kampuksen Helsingissä”

Jätä kommentti