MM-Yritysrakentaja korjaa toimistotalon asunnoiksi ja liiketiloiksi Helsingissä

VVO Kodit on allekirjoittanut MM-Yritysrakentajan kanssa urakkasopimuksen Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan toimistotalon, niin sanotun Eliaksentalon, muuttamisesta vuokra-asunnoiksi ja liiketiloiksi.

VVO Kodit on allekirjoittanut MM-Yritysrakentajan kanssa urakkasopimuksen Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan toimistotalon, niin sanotun Eliaksentalon, muuttamisesta vuokra-asunnoiksi ja liiketiloiksi.

Eliaksentalon muutostyö käynnistyy marraskuussa 2016. Muutostyö valmistuu arviolta joulukuussa 2017.

Omalla tontilla olevaan rakennukseen toteutetaan 41 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa, joiden keskipinta-ala on 53,6 asuinneliötä. Lisäksi rakennukseen tulee kaksi liiketilaa pihatasoon.

Kampissa Lönnrotinkatu 30:ssä sijaitseva kohde on erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien ääressä. Asukkaiden käyttöön varataan yksi Lumo-yhteiskäyttöauto, jolle on paikka kiinteistön autotallissa. Kohteesta löytyvät sauna, pesutupa, pyörätilat ja kerhotila.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “MM-Yritysrakentaja korjaa toimistotalon asunnoiksi ja liiketiloiksi Helsingissä”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat