Projektit Infra Rakennuslehti Ei kommentteja

E.M. Pekkinen urakoi vesihuoltoverkkoa Kauniaisiin

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY rakentaa uutta vesihuoltoverkostoa Kauniaisiin. Pääurakoitsijana toimii E.M. Pekkinen Oy. Alustavan aikataulun mukaan työt alkavat joulukuussa ja päättyvät vuoden päästä.

Pääkaupunkiseudun vesijohtoverkoston kokonaispituus on noin 3000 kilometriä. Siitä noin 300 kilometriä on päävesijohtoja, jotka johtavat vettä vesitorneihin ja suuriin kulutuskeskuksiin. Pääkaupunkiseudun viemäriverkoston kokonaispituus on noin 4900 kilometriä.

HSY rakentaa uutta vesihuoltoverkostoa sitä mukaa, kun kaupungit päättävät verkoston piiriin saatettavien kaava-alueiden rakentamisesta. Yhtiö laajentaa vesihuoltoverkostoa yhteistyössä kaupunkien maankäytön ja teknisen toimialan kanssa.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia