Kokeile kuukausi maksutta

Heikki Laiho sai Pro LVI -palkinnon

Pitkän uran yrittäjänä ja LVI-tuotteiden kehittäjänä tehnyt Heikki Laiho palkittiin tänään LVI-Teknisen Kaupan liiton Pro LVI-mitalilla.

Pitkän uran yrittäjänä ja LVI-tuotteiden kehittäjänä tehnyt Heikki Laiho palkittiin tänään LVI-Teknisen Kaupan liiton Pro LVI-mitalilla.

Laiho on tehnyt pitkän uran alan yrittäjänä ja on samalla niin LVI-teknisten tuotteiden valmistaja kuin kehittäjä. Hänen perustamansa Heikki Laiho Oy:n tuotanto käsittää laadukkaita tyyppihyväksyttyjä tuotteita, joiden kehittämiseen Laiho on itse aktiivisesti osallistunut. Heikki Laiho on investoinut tuotannon automaatioon ja kehittänyt valmistusprosessia niin, että koko yrityksen pian 50-vuotisen taipaleen ajan vesijohtovarusteiden valmistaminen on säilynyt Suomessa.

Laiho on nykyään yrityksen hallituksen puheenjohtaja ja hänen poikansa jatkavat yrityksen johdossa.

”Laiho on yrittäjänä aina investoinut tuotekehitykseen ja toiminut ahkerasti yrityksensä menestyksen eteen. Hänen toimintansa on herättänyt luottamusta”, palkinnon ojentanut LVI-Teknisen kaupan liiton hallituksen puheenjohtaja Curt Kock sanoo.

Pro LVI-mitali myönnetään henkilölle tai yhdistykselle, joka yhteisen käsityksen mukaisesti on aikaa ja vaivaa säästämättä työskennellyt LVI-alan parhaaksi. Mitalin myöntää LVI-Teknisen Kaupan liitto ry ja sitä on jaettu vuodesta 1985.

Viimeisimmät Pro LVI -palkitut

2015 Esko Mäntyniemi, Country Manager IDO Kylpyhuone Oy
2014 Jyri Luomakoski, toimitusjohtaja, Uponor Oyj
(vuonna 2013 palkintoa ei jaettu)
2012 Helena Säteri, ylijohtaja, ympäristöministeriö
2011 Pekka Kuusniemi, toimitusjohtaja, Oras Oy
2010 Olle Grönlund, toimitusjohtaja, Putkiyhtymä Oy
2009 Kimmo Kedonpää, toimitusjohtaja, Pipelife Finland Oy
2008 Mika Halttunen, toimitusjohtaja, Halton Oy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Heikki Laiho sai Pro LVI -palkinnon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat