Kokeile kuukausi maksutta

Oskari Vilamon opinnäytetyöpalkitut julkaistiin

Liikesivistysrahastoon kuuluva, rakentamisen korkeampaa tutkimusta edistävä Oskari Vilamon rahasto on palkinnut tänä vuonna kolme väitöskirjaa sekä yhdeksän diplomityötä.

Liikesivistysrahastoon kuuluva, rakentamisen korkeampaa tutkimusta edistävä Oskari Vilamon rahasto on palkinnut tänä vuonna kolme väitöskirjaa sekä yhdeksän diplomityötä.

Tämänvuotiset väitöskirjapalkinnot on myönnetty tekn. tri Olli-Pekka Karille Aalto-yliopistosta sekä tekn. tri Ville Lehtoselle ja tekn. tri Jyrki Tarpiolle Tampereen teknillisestä yliopistosta. Väitöskirjapalkinto on määrältään 3 500 euroa.

Rahaston diplomityöpalkinnot on myönnetty maisema-arkkitehti Hertta Ahvenaiselle, DI Ulla Sihvolalle, DI Juho Nurmelle, DI Jaana Vinterille ja arkkitehti Olli Vuoriselle Aalto-yliopistosta, DI Lari Hannukaiselle, DI Mika Knuutille ja arkkitehti Taru Lindbergille Tampereen teknillisestä yliopistosta sekä arkkitehti Ulla Passojalle Oulun yliopistosta. Diplomityöpalkinto on määrältään 2 000 euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Oskari Vilamon opinnäytetyöpalkitut julkaistiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat