SSR urakoi A-Kruunulle asuntoja Vantaan Kivistöön

A-Kruunu on allekirjoittanut urakkasopimuksen SSR Uusimaan ja Salpausselän Rakentajien kanssa Vantaan Kivistöön rakennettavasta Ara-vuokratalosta.

Betonirakenteiseen, 6–7-kerroksiseen kohteeseen tulee 70 asuntoa. Talon rakentaminen aloitetaan vuodenvaihteessa, ja se valmistuu alkuvuonna 2018.

Kohde nousee osoitteeseen Timanttikuja 1, joka sijaitsee vuoden 2015 asuntomessualueen vieressä.

”Timanttikujan talo käynnistää asuntotuotantomme Vantaalla. Asuntojen vuokrataso tulee olemaan omakustannusperusteinen ja kohtuullinen. Odotamme, että kohteeseemme on runsaasti hakijoita. Pääkaupunkiseudulla on kova pula kohtuuhintaisista asunnoista”, A-Kruunun toimitusjohtaja Jari Mäkimattila kertoo.

A-Kruunulle on tulossa myös toinen ARA-vuokratalo Vantaalle Hakunilan Kaskelantielle. Urakkakilpailu 42 asunnon kerrostalon rakentamisesta järjestetään heti alkuvuonna.

”Rakennutamme taloja Aran hyväksymällä korkotukilainalla, mikä vaatii sitoutumista asuntojen pitämiseen vuokrauskäytössä vähintään 40 vuotta.”

A-Kruunu on valtion erityistehtäväyhtiö, jonka tavoitteena on rakennuttaa lähivuosina merkittävä määrä kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja Helsingin seudulle. A-Kruunulla on tällä hetkellä rakenteilla noin 400 ja rakennussuunnittelussa noin 600 asuntoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SSR urakoi A-Kruunulle asuntoja Vantaan Kivistöön”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat