Projektit Rakennuslehti Yksi kommentti

DSV rakentaa jättimäisen logistiikkakeskuksen Vantaalle

Maailman neljänneksi suurin logistiikkayritys DSV rakentaa logistiikkakeskuksen Vantaan Hakkilaan.

Havainnekuva Vantaalle tulevasta DSV:n logistiikkakeskuksesta.

Varasto-, terminaali- ja toimistokompleksi tulee käsittämään yhteensä 57 000 neliötä, ja siellä tulee työskentelemään lähes 500 työntekijää.

Logistiikkakeskukseen tulee yli 50 000 neliötä varasto- ja terminaalitilaa sekä 4 000 neliötä modernia toimistotilaa. Rakennuksen on määrä valmistua vuoden 2018 aikana, ja siitä tulee kaikkien Suomen DSV-yhtiöiden eli DSV Roadin, DSV Air & Sean sekä DSV Solutionsin pääkonttori.

”Etsimme tonttia, joka olisi logistisesti keskeisellä paikalla. Rakennus nousee Lahden moottoritien varteen Kehä III:n välittömään läheisyyteen, josta on erinomaiset yhteydet Vuosaaren satamaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle”, Suomen DSV Air & Sea Oy:n toimitusjohtaja Daniel Wikman sanoo.

”Olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme ja pitäneet tuloskuntoamme yllä, vaikka logistiikkamarkkinat ovat suhdanteista johtuen kaiken kaikkiaan Suomessa hieman hiipuneet. Uudishankkeen myötä saamme mahdollisuuden kehittää ja parantaa toimintaa sekä palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin. Tämä vahvistaa uskoa tulevaan”, DSV Road Oy:n toimitusjohtaja Björn Andler painottaa.

”Uusi, moderni moniasiakkuusvarasto tukee erinomaisesti kasvustrategiaamme. Kun varastointi ja siihen liittyvät lisäarvopalvelut sekä terminaalitoiminnot sijaitsevat samalla alueella, mahdollistaa se operatiivisten toimintojen yhdistämisen, resurssien tehokkaamman hyödyntämisen sekä läpimeno-aikojen nopeuttamisen. Lisääntyvä ja muunneltavissa oleva kapasiteetti, ajanmukainen teknologia ja automaatio tekevät toiminnoistamme varmasti entistä kilpailukykyisempiä ja laadukkaampia”, toimitusjohtaja Jan Magnus Nordberg DSV Solutions Oy:stä uskoo.

Keskustelu artikkelista: 1 kommentti

  • Mihinköhän kohtaan tuo DSV:n keskus mahtuu? On ihan kookas mökki. Sinänsä hyvä juttu että rakennetaan.

    Vastaa

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia