Kokeile kuukausi maksutta

Fennian rahasto osti toimistokiinteistön Espoosta

Fennian erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Espoon Leppävaarassa sijaitsevan Basso-toimistokiinteistön Suomen Kulttuurirahastolta.

Fennian erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Espoon Leppävaarassa sijaitsevan Basso-toimistokiinteistön Suomen Kulttuurirahastolta.
Kuuntele juttu

Basson vuokrattava pinta-ala on noin 4900 neliötä, ja se on täyteen vuokrattu. Kiinteistö on osa Quartetto Business Parkia, ja se sijaitsee hyvien yhteyksien ja palveluiden läheisyydessä kauppakeskus Sellon kupeessa osoitteessa Linnoitustie 2a.

”Tarpeeksi suuri pääkaupunkipaino ja sijainniltaan hyvä monikäyttäjäkohde lisää rahaston kiinteistösijoitusten tulevaisuuden kysyntää sekä hajautusta”, Fennia-konsernin kiinteistösijoituksista vastaava johtaja Timo Rantala sanoo.

Fennica Toimitilat I -rahaston salkunhoidosta ja jakelusta vastaa Fennia Varainhoito Oy ja hallinnosta rahastoyhtiö Elite Rahastohallinto Oy. Rahastolla on hallinnoitavanaan 27 toimitilakiinteistöä pääosin pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa. Kiinteistöjen yhteenlaskettu arvo on noin 240 miljoonaa euroa.

Kirkon Eläkerahasto ja Helsingin Seurakuntayhtymä myivät marraskuussa samaisesta Quartetosta Fuuga-toimistokiinteistön kiinteistösijoitusyhtiö Antiloopille.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fennian rahasto osti toimistokiinteistön Espoosta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat