Talous Kiinteistöt Rakennustuote Rakentaminen Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Teknos ostaa jauhemaaliliiketoiminnan Śnieżkalta

Teknos on sopinut jauhemaaliliiketoiminnan ostamisesta puolalaiselta Śnieżkalta. Sopimus allekirjoitettiin 16.1.2017.

Sopimuksen myötä Teknokselle siirtyvät Śnieżkan jauhemaalien tuotantolinjat sekä myynti- ja tuotekehityshenkilöstö. Teknoksen mukaan Śnieżkan jauhemaaliliiketoiminnan oston myötä yritys vahvistaa tuotekehitys- ja tuotantotoimintojaan Puolassa ja lyhentää erikoistuotteiden toimitusketjua kasvaville markkinoille.

FFiL Śnieżka SA on osa Śnieżka Capital Groupia ja johtava maalien ja lakkojen valmistaja Puolassa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Śnieżka on ainut Varsovan pörssissä listattu maaleja valmistava yhtiö, jonka osakkeet ovat pääasiallisesti puolalaisten omistuksessa.

Śnieżkan tuotantolaitokset sijaitsevat Puolassa, Ukrainassa ja Valko-Venäjällä. Se valmistaa vuosittain noin 140 miljoonaa litraa erilaisia kemiallisia tuotteita kotimaan ja ulkomaan markkinoille.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia