Talous Rakennuslehti Ei kommentteja

Teknos ostaa jauhemaaliliiketoiminnan Śnieżkalta

Teknos on sopinut jauhemaaliliiketoiminnan ostamisesta puolalaiselta Śnieżkalta. Sopimus allekirjoitettiin 16.1.2017.

Sopimuksen myötä Teknokselle siirtyvät Śnieżkan jauhemaalien tuotantolinjat sekä myynti- ja tuotekehityshenkilöstö. Teknoksen mukaan Śnieżkan jauhemaaliliiketoiminnan oston myötä yritys vahvistaa tuotekehitys- ja tuotantotoimintojaan Puolassa ja lyhentää erikoistuotteiden toimitusketjua kasvaville markkinoille.

FFiL Śnieżka SA on osa Śnieżka Capital Groupia ja johtava maalien ja lakkojen valmistaja Puolassa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Śnieżka on ainut Varsovan pörssissä listattu maaleja valmistava yhtiö, jonka osakkeet ovat pääasiallisesti puolalaisten omistuksessa.

Śnieżkan tuotantolaitokset sijaitsevat Puolassa, Ukrainassa ja Valko-Venäjällä. Se valmistaa vuosittain noin 140 miljoonaa litraa erilaisia kemiallisia tuotteita kotimaan ja ulkomaan markkinoille.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia