Talous Kiinteistöt Rakentaminen Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

YIT myi logistiikkahankkeen Vantaalta

YIT myi Vantaan Viinikkalaan rakennettavan toimisto- ja logistiikkahankkeen Aberdeen European Balanced Property Fund -rahastolle.

Sopimuksen kokonaisarvo on noin 35 miljoonaa euroa. Hanke valmistuu keväällä 2018.

Kiinteistö sijaitsee Kehä III:n ja Helsinki-Vantaan lentokentän välissä YIT:n kehittämällä K3 Logistics -alueella. Rakennuksen kokonaislaajuus on noin 25 000 neliömetriä, ja sen vuokralaiseksi tulee Wihuri Oy Aarnio.

”Olemme erittäin tyytyväisiä uusimpaan hankintaamme Suomessa. Se korostaa rahaston strategiaa investoida korkealuokkaisiin, matalariskisiin, kestävän tulovirran tarjoaviin kiinteistöihin”, sanoo rahastonhoitaja Gert-Jan Kapiteyn Aberdeen European Balanced Property Fund -rahastosta.

Aberdeen European Balanced Property Fund -rahasto on Aberdeen Asset Managementin hallinnoima.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia