Kokeile kuukausi maksutta

Bonava rakennuttaa OP-Vuokratuotolle 56 vuokra-asuntoa Ouluun

Bonava rakennuttaa OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahastolle 56 asuinhuoneiston kerrostalokohteen Oulun Limingantulliin. Työt kohteessa käynnistyvät välittömästi, ja asuntojen on määrä valmistua kesällä 2018.

Bonava rakennuttaa OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahastolle 56 asuinhuoneiston kerrostalokohteen Oulun Limingantulliin. Työt kohteessa käynnistyvät välittömästi, ja asuntojen on määrä valmistua kesällä 2018.

Uudet vuokra-asunnot nousevat Limingantullin uudelle Valjaspuiston asuinalueelle, joka sijaitsee alle kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Alue on aiemmin toiminut teollisuus- ja liikerakentamisalueena ja saa nyt uuden elämän asuinalueena.

”Koko Valjaspuiston alueen toteuttaminen on päässyt hyvään vauhtiin. Bonavan omistusasuntokohde As.oy Oulun Lyhdyn rakentamisen on tarkoitus alkaa myöhemmin tänä keväänä”, Bonava Suomen kiinteistökehitysjohtaja Markus Pitkänen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava rakennuttaa OP-Vuokratuotolle 56 vuokra-asuntoa Ouluun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat