Rakennustuote Rakennuslehti Ei kommentteja

Duuri-konserni investoi yli kaksi miljoonaa euroa tuotantotekniikkaan

Rakentamisen ratkaisuja lasista ja metallista tuottava Duuri-konserni on tehnyt historiansa suurimman tuotantoinvestoinnin.

Duurin tytäryhtiö PRP-Seinäjoki investoi uuden tekniikan levytyökeskukseen ja taivutusautomaattiin. Automaatti on Suomessa ensimmäinen laatuaan.

PRP-Porvoo ottaa käyttöön levytyökeskuksen sinne juuri sijoitetun alumiinikomponenttilevyjen työstökoneen lisäksi. Laitteet on valmistanut Prima Power oy.

Kyseessä on Duuri-konsernin historian suurin teollinen investointi ja sen arvo on yli 2 miljoonaa euroa.

Investoinnilla PRP-Seinäjoki kasvattaa sopimusvalmistus-liiketoimintansa osuutta sekä projektiliiketoiminnan tuotantokapasiteettia. Uudet koneet tekevät mahdolliseksi tuotantokapasiteetin kasvattamisen sekä Seinäjoella että Porvoossa.

Investointi on vastaus kasvaneeseen sopimusvalmistus- ja kohdemyyntiasiakkaiden kysyntään. Se tuo uusia mahdollisuuksia myös tuotekehitykseen.

Duuri on suomalainen perheyritys, joka juhlii tänä vuonna 40-vuotispäiväänsä.  Se toimittaa myös rautakauppoihin Pohjoismaissa. Yhtiön omistama Scanmikael valmistaa lasisia siirtoseiniä. PRP on ohutlevytuotteiden jatkojalostaja. PRP:llä on ohutlevytuotteiden sopimusvalmistusta, liikerakennusten julkisivu-urakointia sekä alueellista katto- ja terassirakentamista.

Yhtiö arvioi liikevaihtonsa kasvavan merkittävästi tänä vuonna. Duuri työllistää Suomessa noin 100 henkilöä.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia