Lujatalo saa uuden toimitusjohtajan

Lujatalon hallitus ja yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2011 toiminut Arto Pohjonen ovat keskenään sopineet, että Pohjonen jättää yhtiön ja siirtyy uusiin haasteisiin yrityksen ulkopuolelle. Lujatalon uutena toimitusjohtajana aloittaa 16. maaliskuuta rakennusinsinööri Jussi Tanhuanpää.

Lujatalon hallitus ja yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2011 toiminut Arto Pohjonen ovat keskenään sopineet, että Pohjonen jättää yhtiön ja siirtyy uusiin haasteisiin yrityksen ulkopuolelle. Lujatalon uutena toimitusjohtajana aloittaa 16. maaliskuuta rakennusinsinööri Jussi Tanhuanpää.

Tanhuanpää (56) tuntee hyvin Lujatalon. Hän on toiminut Luja-yhtiöiden hallituksen jäsenenä vuodesta 2015. Hän siirtyy tehtävään Finnpark oy:n toimitusjohtajan paikalta. Hänellä on pitkä kokemus rakennusalasta. Hän on toiminut eri rakennusalan tehtävissä vuodesta 1985, enimmäkseen NCC:llä, jossa hän toimi viimeksi aluejohtajana ja toimialajohtajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujatalo saa uuden toimitusjohtajan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi