Talous Kiinteistöt Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Skanska myi toimistotalon Vantaan Aviapoliksesta

Skanska Commercial Development Finland Oy on sopinut Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevan Aviabulevardi I -toimistotalon myynnistä Niam AB:lle.

Aviabulevardi I -toimistotalo Vantaan Aviapoliksessa.

Sopimuskokonaisuuden arvo on 36 miljoonaa euroa, josta Skanskan osuus on noin 31 miljoonaa euroa.

Maaliskuussa 2016 valmistunut Aviabulevardi I on Aviapolis-aseman yhteyteen valmistuvan uuden kaupunkikorttelin ensimmäinen rakennus. Rakennuksen kaikki tilat on vuokrattu. Toimistotalon naapuriin valmistui Clarion Helsinki Airport -hotelli lokakuussa 2016.
”Sekä vuokralaisia että sijoittajia kiinnostaa huippusijainti Kehäradan Aviapolis-aseman päällä muutaman minuutin matkan päässä lentoasemalta. Lisäksi modernit, toimivat ja energiatehokkaat tilat houkuttelevat. Suunnitelmat seuraavan hankkeen osalta etenevät hyvää vauhtia”, sanoo Skanskan toimitilaprojektikehityksestä vastaavan Skanska CDF Oy:n operatiivinen johtaja Antti Nousiainen.

Aviabulevardi I:ssä on noin 9 000 neliömetriä modernia toimistotilaa. Tilat on suunniteltu Leed-ympäristösertifikaatin uusimman version tiukentuneet vaatimukset huomioiden. Käyttäjille tämä näkyy kustannussäästöinä muun muassa erinomaisen sisäilmanlaadun, energiatehokkuuden, yleisen viihtyvyyden sekä tehokkaan tilasuunnittelun ansiosta.

”Uskomme vahvasti Aviapoliksen uuteen alueeseen. Nykyaikaisten toimistotilojen sekä lentokentän ja juna-aseman läheisyyden yhdistelmä tarjoaa vuokralaisille hyvän paketin. Pidämme Helsingin toimistomarkkinoita houkuttelevina ja jatkuvasti kehittyvinä”, Niamin toimitusjohtaja Johan Bergman sanoo.

Aviabulevardi I:n vuokralaisia ovat muun muassa Solteq, Regus, Trimico, LEO Pharma, Arval, HTJ ja Reima.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia