Kiinteistöt Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Titanium Hoivakiinteistö osti 80 miljoonalla eurolla valmistuvia hoivakiinteistöjä

Titanium Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoima erikoissijoitusrahasto Titanium Hoivakiinteistö on solminut uusia hankesopimuksia vuosina 2017-2019 valmistuvista hoivakiinteistöistä. Hankkeiden kokonaisarvo on noin 80 miljoonaa euroa.

Kaikissa hankittavissa kohteissa on pitkät vuokrasopimukset ja vuokralaisina kolme Suomen suurinta hoivaoperaattoria. Hankekokonaisuus sisältää voitetun tarjouskilpailun johdosta myös 11 kappaletta hoivakoteja, joissa operaattorina toimii Attendo Oyj.

”Nyt solmitut hankesopimukset ovat merkittävä lisä nykyiseen noin 200 miljoonan euron hoivakiinteistösalkkuun. Sijoittajien kiinnostus hoivakiinteistöjä kohtaan jatkuu edelleen ja mielekkäitä kiinteistökohteita on myös hyvin tarjolla. Tavoitteenamme on kasvattaa rahaston koko 500 miljoonaan euroon noin kahden vuoden kuluessa”, kertoo salkunhoitaja Pekka Huttunen Titanium Rahastoyhtiö Oy:stä.

Erikoissijoitusrahasto Titanium Hoivakiinteistön tuotto vuonna 2016 oli 9,56 prosenttia ja osuudenomistajien määrä on kasvanut yli 1600:aan. Rahaston omistamien hoivakiinteistöjen vuokrausaste on 100 prosenttia, vuokrasopimusten keskipituus on yli 11 vuotta ja sen odotetaan pitenevän selvästi uusien kohteiden myötä.

Erikoissijoitusrahasto Titanium Hoivakiinteistön sijoituskohteita ovat muun muassa vanhusten hoivakodit, senioriasunnot, erityisryhmien palvelutalot, terveys- ja lääkäriasemat, päiväkodit sekä sosiaali- ja nuorisotoimeen liittyvät kiinteistöt.

Rahaston hankkimat kiinteistöt ovat uusia, uudehkoja tai modernisoituja. Rahasto on muodoltaan avoin ja rahasto-osuuksia voi merkitä jokaisen kalenterikuukauden lopussa.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia