Kokeile kuukausi maksutta

Finnsementtiin uusi toimitusjohtaja

Finnsementin toimitusjohtaja vaihtuu kesäkuun alussa nykyisen toimitusjohtaja Kalervo Matikaisen jäädessä eläkkeelle.

Finnsementin toimitusjohtaja vaihtuu kesäkuun alussa nykyisen toimitusjohtaja Kalervo Matikaisen jäädessä eläkkeelle.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Miikka Riionheimo, joka on toiminut Finnsementti oy:n operatiivisena johtajana viime elokuusta lähtien.

Riionheimolla on pitkä kokemus erilaisista johtotehtävistä sekä kotimaassa että ulkomailla Hellan ja Sandvik Mining and Constructionin palveluksessa.

Riionheimo näkee Finnsementin tulevaisuuden positiivisena ja pitää markkinanäkymiä vahvoina. Erityisen positiivisena hän pitää sitä, miten vakavasti Finnsementillä suhtaudutaan työturvallisuuteen sekä sitoutunutta ja ammattitaitoista henkilökuntaa.

”Meillä on hyvä käsitys siitä, mihin suuntaan toimintaamme on kehitettävä. Yhdessä luotu visio, strategia ja kehityshankkeet ovat runko, jonka pohjalta viemme Finnsementtiä eteenpäin konkreettisin kehitysaskelin. Positiivisia haasteita varmasti riittää. Rakentamisella menee vahvasti, ja Finnsementin on vastattava markkinoiden ja asiakkaiden tarpeisiin. Avainasioita ovat hyvän laatutasomme takaaminen ja asiakaslupaustemme lunastaminen. Tavoitteenamme on rakennusalan paras asiakaskokemus, ja sen vuoksi tuotteidemme, jokapäiväisen toimintamme sekä asiakaspalvelumme pitäminen korkealla tasolla on tärkeä kulmakivi, josta pidämme kiinni”, Riionheimo kertoo.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Finnsementtiin uusi toimitusjohtaja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat