Talous Rakennustuote Rakennuslehti Ei kommentteja

IL: Perijät myivät osan Janneniskan liiketoiminnasta

Helmikuussa 2014 sairauskohtaukseen kuolleen Janne Niskan perijät ovat vapun alla myyneet Janneniskan keskikokoisten nostolava-autojen liiketoiminnan kilpailijalle. Asiasta kertoi Iltalehti.

Turkulainen perheyritys Jalo & Jalo osti kaupassa Janneniskan 34–80-metriset nostolava-autot kuljettajineen ja vastaavasti myi Janneniskalle muutaman yli 100-metrisen laitteen. Osakkeita kaupassa ei liikkunut vaan ainoastaan liiketoimintaa.

Janneniskan toimitusjohtaja Joni Alasaari perustelee kauppaa sillä, että yhtiö hakee kasvua ulkomailta tuulivoimaloiden lapojen huoltotoiminnasta. Ostetut yli 100-metriset autot liittyvät juuri tähän liiketoimintaan. Alasaaren mukaan liiketoimintakaupan taustalla on näiden isojen autojen hankinnan edellyttämä rahoitus.

Iltalehden uutinen aiheesta löytyy tästä.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia