Kokeile kuukausi maksutta

LeaseGreen sopi LähiTapiolan kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisesta

LähiTapiola ja LeaseGreen aloittavat yhteistyön LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon hallinnassa olevien kiinteistöjen olosuhteiden ja energiaratkaisujen kehittämiseksi.

LähiTapiola ja LeaseGreen aloittavat yhteistyön LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon hallinnassa olevien kiinteistöjen olosuhteiden ja energiaratkaisujen kehittämiseksi.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito on tehnyt jo pitkään määrätietoista työtä kiinteistökantansa energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kiinteistövarainhoito saavutti vuosina 2010–2016 toimitiloissaan ja asunnoissaan yli 17000 megawattitunnin energiansäästöt, mikä oli 50 prosenttia enemmän kuin kyseisen säästökauden tavoite.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito on sitoutunut myös uuden 2017–2025 energiatehokkuussopimuskauden tavoitteeseen, joka on 7,5 prosentin energiansäästö yrityksen hallinnoiman kiinteistökannan energiankulutuksessa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi yhtiö on sopinut yhteistyöstä LeaseGreenin kanssa. Ensimmäisinä kehityskohteina ovat Helsingin Vallilassa sijaitseva Leed-sertifioitu Elimäenkatu 12–16 sekä Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Mikonkatu 13.

”Käymme läpi systemaattisesti koko hallinnoimamme kiinteistökannan tekniset ratkaisut ja selvitämme mahdollisuudet myös uusiutuvan energian kiinteistökohtaiseen hyödyntämiseen, jotta saamme kokonaisvaltaisen näkemyksen kiinteistökantamme kehityspotentiaalista”, LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistöjohtaja Reetta Räsänen kertoo.

”Jokainen kiinteistö on ainutlaatuinen tapaus ja vaatii siksi huolellista räätälöintiä niin teknisen suunnittelun kuin toteutuksenkin osalta”, LeaseGreenin toimitusjohtaja Tomi Mäkipelto sanoo.

Vuonna 2007 perustettu LähiTapiola Kiinteistövarainhoito oy hallinnoi noin 3 miljardin euron kiinteistökantaa ja tarjoaa yrityksille toimitiloja 15 paikkakunnalla.

Suurten kiinteistöjen modernisointiin erikoistuneen LeaseGreenin palveluksessa on yli 30 henkeä. Vuonna 2016 yhtiö saavutti 14,9 miljoonan euron liikevaihdon.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “LeaseGreen sopi LähiTapiolan kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisesta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat