Lehto Group rakentaa A-Kruunulle kerrostalon Nurmijärven Klaukkalaan

Lehto Group ja A-Kruunu solmivat sopimuksen kuusikerroksisen kerrostalon rakentamisesta Nurmijärven Klaukkalaan. A-Kruunun talon rakennustyöt käynnistyvät jo kesän aikana, ja talo valmistuu syksyllä 2018.

Lehto Group ja A-Kruunu solmivat sopimuksen kuusikerroksisen kerrostalon rakentamisesta Nurmijärven Klaukkalaan. A-Kruunun talon rakennustyöt käynnistyvät jo kesän aikana, ja talo valmistuu syksyllä 2018.

Taloon tulee yhteensä 39 asuntoa, joiden keskipinta-ala on 55 neliötä.

”Hanke rahoitetaan Aran hyväksymällä 40 vuoden korkotukilainalla. Vuokrat määräytyvät omakustannusperiaatteen mukaan, ja asunnot tulevat olemaan kohtuuhintaisia”, A-Kruunun toimitusjohtaja Jari Mäkimattila kertoo.

Lehto Asuntojen hankejohtaja Hans Koivukangas kehuu Nurmijärven viranomaisten ripeitä käsittelyaikoja hankkeen yhteydessä.

Lehto toteuttaa Klaukkalan Ali-Tilkan alueelle yhteensä viisi kerrostaloa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto Group rakentaa A-Kruunulle kerrostalon Nurmijärven Klaukkalaan”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat